Jelentkezés a programra

A jelentkezés feltételei

A csoportok kialakítása a jelentkezések ütemében, folyamatosan zajlik. A képzéseket a jelentkezők számától függően kiscsoportos oktatások keretében, havonta egy alkalommal szervezzük.

Jelentkezési lap

Ha kérdésed van, ezeken az elérhetőségeken tudod megtenni:

A pontos helyszínről és az időpontról időben küldünk tájékoztatást az általad megadott elérhetőségekre. Kérjük, hogy figyeld a beérkező üzeneteidet!

Amit a “Gyermekek védelmezői” programról feltétlenül tudni kell:

A FÓKUSZ

A program nem általában a bántalmazás, hanem kifejezetten a gyermekekkel szemben elkövetett szexuális visszaélések megelőzésére koncentrál.

A RÉSZTVEVŐK

A program bárki számára elérhető, azonban szeretnénk jelezni, hogy célunk nem a szakemberképzés, hanem mindazon felnőttek témára való érzékenyítése és felkészítése, akik gyermekek környezetében dolgoznak, akár szülőként, akár nagyszülőként vagy hivatásszerűen végzik ezt a munkát.

A KÉPZÉS 

3 órás, egyszerre 10- max 15 fős csoportokban zajlik. A képzés része egy videó megtekintése és egy munkafüzet kitöltése, amit a képzés végén mindenki hazavihet.

AZ OKLEVÉL

A program elvégzése után Blátt Áfram-D2L “Gyermekek védelmezője” oklevelet kapnak a résztvevők. Ez az oklevél azt bizonyítja, hogy részt vett a képzésen, de nem ad jogosítványt arra, hogy a résztvevők további képzéseket tartsanak (erre csak a Blátt Áfram-D2L trénereknek van felhatalmazása).

A CÉL

A program elsődleges célja a gyermekek minél hatékonyabb védelme a szexuális visszaélésekkel szemben, amely témában felkészült és tudatos felnőttek képzésén keresztül valósulhat meg. Röviden, hogy minél több gyermek növekedhessen fel biztonságos és egészséges környezetben.

Közvetett CÉL

A program másodlagos célja, hogy az egy városban, községben a képzésen részt vevő felnőttek a helyi civil szervezet közreműködésével szülői hálózatot hozzanak létre, ahol akár interneten, akár személyesen megoszthatják egymással kérdéseiket, tapasztalataikat a témában.

A képzésed díja

Iskoláknak, szervezetek, egyesületeknek, baráti társaságoknak, szülői közösségeknek csoportonként a gyermekek védelmére fordított ráfordítás 40.000 forint / csoport. A csoport létszáma 10 főben limitált.

Egyéni jelentkezés esetén lehetőség van csoportokhoz kapcsolódni, ennek díja 4.000 forint / fő.

Budapesten, Berettyóújfaluban, Sopronban, Győrben, Szombathelyen a helyi civil szervezeteken keresztül lehet részt venni. Ettől eltérő helyszíneken egyéni megállapodás alapján tudunk árat mondani.

Amit mi biztosítunk:

  • képzett moderátorok
  • technikai felszerelés
  • oktatóanyag
  • munkafüzet